Gemeente Amsterdam
max €85 per uur
Noord-Holland
36 uur per week
05 juni 2023
04 juni 2023
Opdrachtomschrijving
Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de in het contract benoemde kwaliteit, kwantiteit en bijbehorende administratie binnen civieltechnische projecten.
Hierin ben je de oren en ogen op het werk.
Werkzaamheden
Je maakt afspraken over de techniek, planning en materialen met de aannemer. Als rechterhand van de directievoerder ben je als toezichthouder verantwoordelijk voor het bijhouden van de dagrapporten, afwijkingen, bestekadministratie en het notuleren van bouwvergaderingen. Als toezichthouder ben je tevens het eerste aanspreekpunt voor nutsbedrijven, (onder)aannemers, bewoners en andere betrokken partijen.
Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers.
Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties.
We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.
De opdrachtgever(s)
Het Ingenieursbureau Amsterdam is dé partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Met bijna 1000 medewerkers werken we aan de civiele constructies in Amsterdam, hebben we expertise op water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en leveren we project- en contractmanagement. We bouwen aan kennisnetwerken met onze partners, zowel binnen als buiten de organisatie. Het Ingenieursbureau is heel plat georganiseerd, wat wil zeggen dat je de ruimte krijgt om bijvoorbeeld zelf een kennisvakgroep op te richten of een ontwikkeling van buiten naar binnen te halen als je ziet dat dit belangrijk is voor de stad. Nieuwe samenwerkingen aangaan, pilots draaien en aan de lat staan voor je eigen ontwikkeling - dat kan allemaal bij het Ingenieursbureau!
Werken voor het Ingenieursbureau Amsterdam betekent:
• Bijna letterlijk werken in de achtertuin van haar eigenzinnige bewoners;
• Werken in een complexe stedelijke omgeving met veel stakeholders en botsende belangen, waarin je uitgedaagd wordt om te bouwen op je ervaring en nieuwe dingen uit te proberen;
• Werken in een divers team met collega's die al jaren samenwerken en daardoor goed op elkaar zijn ingespeeld
Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie, een snelgroeiende stad die vraagt om veilige infrastructuur, een leefbare openbare ruimte en een enorme opgave om de bestaande stad in stand te houden. Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam werkt aan deze opgave met bijna 600 professionals in eigen dienst en circa 300 ingehuurde collega's. Van constructeurs en hydrologen, tot werkvoorbereiders en projectleiders, van directievoerders en planners, tot risico-analisten en innovatie-aanjagers. Zij werken aan de sprong over het IJ, land maken voor IJburg, de instandhouding van kilometers walmuur en de inrichting van honderden straten en vele gebiedsontwikkelingen. Meer weten? www.amsterdam.nl/ingenieursbureau
Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.
Zo werkt onze dienstverlening
Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox